Aanbod

ATD07 klHet hele jaar door biedt Alpaca Top Dutch alpaca’s te koop aan, zowel merries, hengsten als veulens in diverse kleuren. Tevens beschikt Alpaca Top Dutch over diverse tophengsten van diverse wereldberoemde bloedlijnen.

Op dit moment hebben wij ca 20 merries met cria’s (veulens) aan de voet. De kwaiteit is dit jaar weer hoger. Ook wij blijven verbaasd over de prachtige uitstraling van deze jonge diertjes. We hebben zowel merries als hengsten en diverse kleuren. Zie het overzicht in de tap: Alpaca’s te koop

Uniek omdat u degenen kunt zijn om deze diertjes persoonlijk uit te zoeken en aan te schaffen.

Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en welzijn van onze dieren, hiervoor hanteren wij een streng fokbeleid. Allereerst hebben wij diverse mooie merries aangeschaft. Daarna zijn wij op zoek gegaan naar de beste dekhengsten van Europa. Inmiddels fokken wij vooral met onze eigen zelfgefokte show-winnaars. Zie ook het overzicht van onze dekhengsten.

Naast deze veulens zijn er diverse combinatie’s te maken, bijvoorbeeld:

  • Prijswinaars, die ook op volgende alpacashows gegarandeerd prijzen zullen winnen;
  • A-Status merries: Leeg;
  • A-Status merries: (hoog)drachtig van een van onze tophengsten.;
  • A-status merries: met veulens (merrie/hengst) in diverse kleuren;
  • Ervaren/bewezen hengsten;
  • Potentiele dekhengsten.
  • Ruintjes als gezelschapsdiertjes.

Kortom uw wens, kan bijna altijd worden vervult.

Alpaca Top Dutch is geen handelsbedrijf en verkoopt uitsluitend alpaca’s aan dierenliefhebbers, vanuit passie voor deze diersoort. De dracht van een alpaca duurt bijna een jaar en er komt , meestal, maar een veulen. Alleen al daarom verdient het alle respect. Verkoop en koppeling van onze dieren aan u als nieuwe eigenaar wordt dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid begeleid.

logo