Overnachtingen

sleepandstay overnachting

SLEEP & STAY


Als je houdt van een weekend of weekje weg in Drenthe, maar je wilt niet de standaard toerist zijn......
Als je een authentiek verblijf verkiest boven een standaard onpersoonlijk verblijf op een vakantiepark....
Als je gelooft dat een vakantie  kwaliteit heeft wanneer je het Drentse platteland kan zien, proeven, horen en ruiken als een landgoed- eigenaar..... dan bieden wij een hele speciale manier om dit te ontdekken!

We zijn blij om je persoonlijk te verwelkomen op ons landgoed. We zullen je een uitgebreide uitleg geven over het landgoed en je luxueuze verblijf op "de Deel”. Ook zullen we je persoonlijke tips te geven voor restaurants en indien gewenst een rondleiding te geven op de alpaca boerderij. 

DE DEEL

De “Deel” is van vroeger uit het stal-gedeelte van de boerderij. Dit gedeelte is in 2014 gerenoveerd met de speciale doelstelling voor het samenbrengen van mensen in een mooi verblijf. Klaas & Arenda wonen zelf in het aangrenzende voorhuis.

BOVENVERDIEPING

Suite boven 
Op de eerste verdieping is er een suite met dubbelbed (160cm) met aangrenzende privé badkamer met douche, wastafel en wc.

Kinderkamer
Twee eenpersoonsbedden.

Bedstee kamer
Dubbelbed in de gezellige bedstee van 160cm met eigen wastafel.

BOVENVERDIEPING

Badkamer met douche.
Apart toilet. 
Kinderstoel en een kinderbedje zijn aanwezig.

Buiten
Voor de zomer is er het buitenzwembad, welke gedeeld wordt met de eigenaren. Dit geldt voor de maanden juni, juli en augustus. Het zwembad is alleen beschikbaar buiten de zomermaanden om in overleg met de eigenaren en natuurlijk is dit afhankelijk van het goede weer. Er is een picknicktafel en zithoek speciaal voor de Deel in de boomgaard. De gezellige kapschuur met barbecue bij het zwembad zijn beschikbaar in overleg. Als je gebruik wilt maken van het zwembad op de dag van vertrek na 11 uur, dan kan dit alleen in overleg. Indien het beschikbaar is, geldt hiervoor een extra vergoeding van 100 euro.

PRIJZEN

Overnachtingen zijn mogelijk voor 6-8 personen met een minimaal verblijf 2 nachten.
Neem contact met ons op voor actuele prijzen.
Reservering is inclusief linnengoed, bad- en keukenlinnen, gas, water, elektra en hout voor de houtkachel. Er is ook gratis wifi en parkeergelegenheid beschikbaar. 

VOORWAARDEN

We vragen u bij het maken van uw reserving een aanbetaling van 30 procent van de totale huurprijs. Het restant van de huurprijs dient 6 weken voor aankomstdatum in ons bezit te zijn. Bij annulering tot 6 weken voor aankomstdatum, verliest u uw aanbetaling. Tot 4 weken voor aankomstdatum, verliest u 50 procent van uw betaling en tot 2 weken, 80 procent. Bij annulering binnen 4 weken kan er helaas geen restitutie plaatsvinden.