ATD Giacomo

Dekhengst header

hengst09
Termy Creator Eron Lunon Patou Sultan Dr. Andes Beau Killarney Da Vinci Giacomo Fier Auke Dandy Asioux

THE STORY OF…

ATD Giacomo

Giacomo main Bijzonderheden: ATD Giacomo is een prachtige zeer donker bruine dekhengst, zwarte snoet/oren en voorbenen. Wat toch verraadt dat hij sterk dominant is naar zwart.

Zijn vader Black Onyx (solid black) vinden wij een van de mooiste zwarte hengsten van de Benelux. Vooral zijn bouw is zeer compact ( zie ook bijgaande foto), wat bij de alpaca’s altijd onze voorkeur heeft.

Qau bouw lijkt hij sterk op onze Eron Lunon. Ook zijn vacht en ververving is van uitzonderlijk kwaliteit. Black Onyx heeft zijn bijzondere kwaliteiten te danken aan de volgende bloedlijnen: Old Jamica: is de vader van vele zwarte championwinners en won zelf ook vele “ribbons”. Hij geeft altijd hele fijne wol (lage microns) en hoge woldichtheid (density) door aan zijn veulens. Mathilde Downs Wunkydoo: de grootvader van Black Onyx is ook een multi-championwinner (junior, intermediate en adult).

Ook Giacomo geeft prachtige veulens en in kleur natuurlijk. De vachten van zijn veulens zijn zeer fijn en een sterke bundeling met een prachtige glans en sterke crimp. En dat voor donker bruin. Ook dit jaar hebben wij zijn mooiste dochter ATD Kathie Saartje ( Moeder MAE Carerra Kleurkampioen Hapert, vader EP Cambridge Terminator) toegevoegd aan onze fokgroep.

Kathie werd 4de (uit 8) jonge zwarte merrie’s op de show in Boekel 2018. Ook in 2018 verwachten wij nog en zwart veulen van Black Onyx. En wat dacht je van de kruizingen Black Onyx en Lilliefield Jack of Spades. Beide bloedlijnen zijn dus bij ons beschikbaar. Zie ook de beschrijving van Pathou Sultan.

Wolstatistiek:
Show Resultaten:


Name: ATD Giacomo Chi Black Onyx
Name Father: AL Mariah Hill Black Onyx
Name Mother: CLos du Jorat Ntombe
Color: Dark Brown
DOB: 19-06-2013
logo